آموزش رایگان جاوا | دوره جامع برنامه نویسی Java
برنامه نویسی یا توسعه موبایل، بعد از توسعه وب سایت یکی از محبوب ترین و گسترده ترین حوزه های برنامه نویسی حال حاضر در دنیا می باشد. اخیرا افراد بسیار زیادی به توسعه اپلیکیشن های موبایل با زبان های برنامه نویسی مختلف علاقه مند شده اند که یکی از این زبان های محبوب و معروف، زبان برنامه نویسی جاوا (Java) است. دلیل محبوبیت این حوزه برنامه نویسی، جامعه گسترده و وجود تکنولوژی و ابزار های فراوان برای ساخت و توسعه انواع مختلف اپلیکیشن های موبایل برای دستگاه های موبایل و تبلت است.
به طور کلی اگر بخواهیم برنامه نویسان حوزه برنامه نویسی موبایل را تقسیم بندی کنیم، می توانیم در دو (2) دسته جذاب آن ها را تعریف کنیم. دسته اول مخصوص برنامه نویسانی است که به صورت Native برنامه های خود را توسعه می دهند که برای توسعه اپلیکیشن های اندروید از زبان های برنامه نویسی Java و Kotlin و برای توسعه نرم افزار های IOS از زبان Objective-c و یا Swift استفاده می کنند. دسته دوم مخصوص برنامه نویسانی است که با یک تیر دو نشان می زنند و نرم افزار های خود را به صورت کراس پلتفرم توسعه می دهند.
ما در این دوره آموزشی جذاب، قصد داریم تا زبان برنامه نویسی جاوا را به صورت اساسی و رایگان به شما دوستداران حوزه برنامه نویسی موبایل آموزش دهیم. اگر شما هم به این حوزه پولساز و منحصر به فرد علاقه مند هستید، همین حالا در این دوره رایگان آکادمی کدیاد، ثبت نام کنید و نقشه راه جذابی را برای خود ترسیم کنید. در ادامه به معرفی عمیق تری از این دوره آموزشی رایگان خواهیم پرداخت …
هدف دوره آموزش رایگان جاوا - دوره جامع برنامه نویسی Java
هدف اصلی ما در آکادمی برنامه نویسی کدیاد، این است که بتوانیم دوره های آموزشی پرکاربرد، با در نظر گرفتن آموزش جامع و کامل و همچنین پروژه محور را برای شما عزیزان طراحی کنیم و دانشجویان را در این مسیر پر از پیچ و خم راهنمایی و هدایت کنیم. همه تلاش های ما در طراحی دوره های کدیاد بر این باور بوده است که دوره هایی پروژه محور با درک عمیقی از مباحث اصلی برای شما عزیزان تولید کنیم تا با گذراندن این دوره های جذاب بتوانید سریعا بعد از اتمام آن ها وارد بازار کار شوید.
هدف اصلی این دوره آموزشی، آموزش مباحث مربوط به زبان برنامه نویسی شگفت انگیز جاوا و بررسی مفاهیم اصلی آن می باشد. از دیگر اهداف جذاب این دوره می توان به بررسی جزئیات و قابلیت های اصلی زبان برنامه نویسی جاوا به صورت کامل برای دانشجویان و علاقه مندان حوزه برنامه نویسی و توسعه موبایل اشاره کرد. اگر شما هم قصد دارید تا به حوزه جذاب و منحصر به فرد موبایل بپیوندید، این فرصت طلایی را با دوره آموزش رایگان زبان جاوا آکادمی کدیاد به هیچ عنوان از دست ندهید.
برنامه نویسی موبایل چیست؟
برنامه نویسی موبایل به زبان ساده، به فرآیند توسعه اپلیکیشن های مختلف برای سیستم عامل های مختلف نظیر : (اندروید و IOS) گفته می شود. برنامه نویسان این حوزه با استفاده از تکنولوژی، زبان های مختلف و ابزار هایی که در دسترس آن ها است، این برنامه ها را برای سیستم عامل های تلفن همراه توسعه می دهند. یکی از مزیت های جذاب حوزه برنامه نویسی موبایل، این است که توسعه دهندگان و برنامه نویسان انتخاب های بسیار زیادی برای توسعه ایده یا اپلیکیشن خود در این حوزه دارند. برای بررسی این انتخاب ها و دسته های اصلی حوزه برنامه نویسی موبایل با ما در ادامه همراه باشید.
به صورت کلی برنامه نویسی موبایل به دو دسته اصلی تقسیم بندی می شود که عبارت اند از :
- توسعه اپلیکیشن به صورت Native:
در این دسته، همه اپلیکیشن ها توسط برنامه نویسان به صورت نیتیو یا محلی توسعه داده می شوند. در این دسته، برنامه نویسان و توسعه دهندگان از زبان های برنامه نویسی اصلی آن حوزه برای اندروید مانند (جاوا و کاتلین) و برای IOS زبان برنامه نویسی (Swift و Objective-c) برای توسعه اپلیکیشن های خود استفاده می کنند و اصولا IDE آن ها برای اندروید (اندروید استودیو) و برای IOS برنامه (XCode) می باشد. در این نوع توسعه برنامه نویسان برای هر سیستم عامل باید به صورت جداگانه و 2 بار کد نویسی کنند و این یکی از معایب برنامه نویسی موبایل به صورت نیتیو می باشد. ولی از آن طرف، آن ها قادر به پیاده سازی اپلیکیشن هایی پیچیده با قابلیت حل مسائل بالا هستند.
- توسعه اپلیکیشن به صورت Cross-Platform:
در دسته دوم، که کراس پلتفرم نام دارد، دست برنامه نویس در توسعه اپلیکیشن بسیار باز است و توانایی این را دارد که بتواند یک بار فقط کد نویسی کند و برای هر پلتفرمی اعم از (وب، دسکتاپ، موبایل اندروید و IOS و…) خروجی اپلیکیشن دریافت نماید. در این دسته برنامه نویسان و توسعه دهندگان از زبان ها و فریم ورک های کراس پلتفرم استفاده می کنند. برخی از آن ها عبارت اند از Flutter که زبان برنامه نویسی آن دارت است و یا فریم ورک React Native که زبان برنامه نویسی آن جاوا اسکریپت و کتابخانه الهام گرفته شده آن React می باشد. اپلیکیشن های کراس پلتفرم، برای توسعه اپ های پیچیده و بزرگ اصلا مناسب نیستند.
زبان برنامه نویسی جاوا (JAVA) چیست؟
زبان برنامه نویسی جاوا را می توان یکی از زیبا ترین، قدرتمند ترین و قدیمی ترین زبان های برنامه نویسی دنیا دانست. دلیل آن این است که بعد از این همه سال که زبان های برنامه نویسی مختلف، تکنولوژی و فریم ورک های بروز در اختیار برنامه نویسان دیگر قرار داده شده است، باز هم در حوزه خودش یعنی برنامه نویسی موبایل، به اصلی ترین زبان برنامه نویسی برای توسعه اپلیکیشن های اندروید به صورت نیتیو (Native) تبدیل شده است.
جاوا به زبان ساده، یک زبان برنامه نویسی چند منظوره و شی گرا است که تا حدود بسیار زیادی مانند زبان های برنامه نویسی C و ++C می باشد. اما تفاوتی که زبان برنامه نویسی جاوا با زبان های مثل C و خانواده ی آن دارد این است که برنامه نویسی راحت تر می تواند با آن ارتباط بگیرد و برنامه های خود را به آسانی توسعه دهد.
این زبان به عنوان مهم ترین و اصلی ترین زبان توسعه برنامه های اندرویدی در جهان شناخته شده است و کاربرد های بسیار زیادی دارد. برخی از این کاربرد ها عبارت اند از : (شبکه، توسعه اندروید، IOT و …).
تاریخچه زبان برنامه نویسی جاوا
قبل از اینکه بخواهیم به دل این دوره آموزشی رایگان و جذاب برویم، بیایید تا سری به گذشته اصلی و جذاب زبان برنامه نویسی جاوا بزنیم. همه چیز از اوایل دهه 1990 شروع شد. شرکت معروف سان میکروسیستمز (Sun Microsystems) همه تلاشش برای این بود که بتواند قابلیت پرتابل آسان را برای زبان برنامه نویسی ++C فراهم کند که افراد بسیار زیادی بتوانند از آن زبان به آسانی استفاده کنند و همچنین این زبان مدیریت خودکار حافظه را انجام دهد.
در همین حین، این شرکت متوجه ساخت یک زبان برنامه نویسی کاملا جدید شد و لوگوی آن به دلیل نماد جهانی برنامه نویسی یعنی (قهوه)، یک فنجان قهوه قرار داده شد. این زبان روز به روز خواستار تغییرات و بهبودی های مکرر شد و هر روز این زبان بین جامعه برنامه نویسان و توسعه دهندگان دنیا از محبوبیت بالایی برخوردار شد.
معرفی دوره رایگان آموزش جاوا آکادمی کدیاد
در این دوره آموزش جامع، همه سعی و تلاش های ما بر این باور بوده است تا بتوانیم برای شما عزیزان یک دوره جامع، کامل و کاربردی طراحی و تهیه کنیم. در این دوره نکات و تجربه های ناب و جذابی گفته شده است که به شما کمک میکند تا به آسانی بتوان بیس اصلی اپلیکیشن های کاربردی را با این زبان برنامه نویسی همه منظوره فرا گیرید و در این مسیر موفق شوید. همچنین برای اینکه بتوانیم به یک فرد متخصص و خبره در حوزه برنامه نویسی موبایل تبدیل شویم باید شبانه روز و بدون وقفه در این حوزه آموزش ببینیم و اجازه ایجاد وقفه ای در پروسه آموزش را ندهیم . به همین دلیل اگر شما هم علاقه مند به حوزه موبایل و ساخت اپلیکیشن های موبایل هستید و خواهان برنامه نویسی با به صورت Native با زبان برنامه نویسی جاوا (Java) هستید، این دوره آموزشی با سرفصل ها و موضوع های جذاب زیر، مختص شما عزیزان است.
در ادامه به بررسی قسمت های اصلی دوره آموزش رایگان زبان برنامه نویسی جاوا خواهیم پرداخت …
- مقدمه زبان برنامه نویسی جاوا
- انواع داده ها
- عملگر ها
- توابع
- شرط ها
- حلقه ها
- آرایه و لیست
- مجموعه ها
- شی گرایی
- توابع مرتبه بالا و لامبدا ها
- مدیریت استثنا ها
ویژگی ها و کاربرد های شگفت انگیز زبان برنامه نویسی جاوا
یکی از مهم ترین مسئله هایی که باید قبل از انتخاب هر زبان یا فریمورک برنامه نویسی به آن توجه داشته باشید، ویژگی ها و کاربرد های آن زبان یا تکنولوژی است. باید این را در نظر داشته باشیم که هدف اصلی و اولیه خلق زبان برنامه نویسی جاوا، قابل حمل بودن و امنیت آن بوده است که علاوه بر این دو اهداف و ویژگی جذاب، این زبان از ویژگی های جدید و شگفت انگیز دیگری هم برخوردار می باشد.
برخی از ویژگی ها و کاربرد های این زبان برنامه نویسی شی گرا، عبارت اند از :
- راحتی و آسانی
- قابلیت شی گرایی
- قابل حمل بودن
- مستقل بودن از پلتفرم
- دارای امنیت بسیار بالا
- قدرتمندی در توسعه
- مستقل از معماری دستگاه های مختلف
- کارایی بالا
- یک زبان چند نخی
- توزیع شده
- پویایی بالا در توسعه و اجرا
و …
و اما از کاربرد های جذاب این زبان بگوییم که برخی از آن ها عبارت اند از :
- توسعه اپلیکیشن های اندرویدی
- محصولات نرم افزاری مختلف
- توسعه برنامه های مالی پیچیده
- سیستم های نقطه فروش
- اپلیکیشن های تجاری
- برنامه های کلان داده
و …
مزایا و معایب زبان برنامه نویسی جاوا
حالا که با انواع کاربرد های مختلف و ویژگی های منحصر به فرد زبان برنامه نویسی جاوا آشنا شدید، وقت آن رسیده است که سری به مزایا و معایب این زبان برنامه نویسی جذاب و ناب بزنیم. همه تکنولوژی ها، زبان های برنامه نویسی، فریم ورک ها، کتابخانه ها و ابزار های موجود در دنیای برنامه نویسی در کنار داشتن مزایا، ویژگی و کاربرد های متناسب برای برنامه نویس، دارای یکسری معایب کلی و جزئی هم هستند که شما عزیزان همیشه باید به آنها توجه کنید. برخی از اوقات برنامه نویس برای اینکه یک ویژگی را در نرم افزار پیاده سازی کند به تکنولوژی احتیاج دارد که تمام آن خواسته های ذهنیش را برآورده سازد و این ملزم به بررسی برخی از مزایا و معایب آن تکنولوژی یا زبان برنامه نویسی است.
اما اول بیایید تا در مورد مزایای جذاب این زبان برنامه نویسی قدرتمند، متن باز و شی گرا به صورت دقیق صحبت کنیم. برخی از مزیت های پرکاربرد این زبان برنامه نویسی عبارت اند از :
- قابلیت شی گرایی
- زبان سطح بالا با دستور زبان ساده
- یادگیری نسبتا آسان
- دارای استاندارد های محاسبات سازمانی
- کاهش ریسک های امنیتی
- عدم وابستگی به پلتفرم
- قابل حمل بودن
- زبانی توزیع یافته
- مدیریت خودکار حافظه
- ثبات و جامعه عظیم و گسترده
و …
زبان برنامه نویسی شی گرای جاوا با دارا بودن این مزیت ها و ویژگی های جذاب دارای یکسری معایب هم می باشد که برخی از آن ها عبارت اند از :
- لایسنس آن تجارتی و پولی است
- عملکرد پایین با سخت افزار
- جاوا روی برنامه های دسکتاپ ظاهر جذابی ندارد
- کد طولانی و پیچیده
و …
بازار کار زبان برنامه نویسی جاوا در ایران و جهان
یکی از مهمترین موضوعاتی که در انتخاب یک زبان برنامه نویسی باید به آن توجه بسیار زیادی داشته باشید، بررسی دقیق بازار کار آن تکنولوژی یا زبان در کشور خودمان ایران و در سطح جهانی است. خوشبختانه، زبان برنامه نویسی جاوا از این مورد مستثنی نیست و در ایران شاهد موقعیت های شغلی بسیار زیادی هستیم.
میزان مبلغ درآمدی که در بیشتر آگهی های استخدام برنامه نویس جاوا، مشاهده می شود یک درآمد متوسط و نسبتا خوب است و این مبلغ در سطح جهانی بسیار متفاوت است. مبلغ درآمد شما به عنوان یک برنامه نویس جاوا، نسبت به سطح شما یعنی (Junior, Mid level, Senior) مبلغی متغیر خواهد بود.
مخاطبین اصلی دوره رایگان آموزش جاوا
یکی از مهمترین اقداماتی که باید به عنوان یک دانشجو قبل از تهیه هر دوره ای انجام دهید، بررسی مخاطبین هدف اصلی آن دوره می باشد. این بررسی به شما جویندگان علم برنامه نویسی کمک میکند تا بتوانید به راحتی و با خیال آسوده دوره ای را پیدا کنید که به آسانی بتواند در نقشه راه شما قرار گیرد و به شما کمک کند تا هر چه زودتر مهارت مورد نظرتان را کسب کنید و از آن در پروژه های مختلف و متنوعی استفاده کنید.
دوره آموزش رایگان جاوا - دوره جامع برنامه نویسی جاوا آکادمی برنامه نویسی کدیاد، برای همه افرادی که علاقه مند به پیاده سازی و توسعه اپلیکیشن های موبایل به صورت نیتیو (Native) با زبان جاوا هستند بسیار مناسب است و با شروع این دوره منحصر به فرد، نحوه برنامه نویسی و استفاده قابلیت های زبان برنامه نویسی جاوا را به صورت عمیق و جامع فرا گیرید.
توصیه ما به شما عزیزان این است که قسمت به قسمت همراه با دوره و در کنار مدرس پیش بروید و بعد از اتمام هر مرحله از آموزش آن را برای خود در قالب یک مینی پروژه شخصی چندین بار پیاده سازی کنید تا همه مفاهیم اصلی و شگفت انگیز زبان برنامه نویسی جاوا در ذهن شما دوست داران این زبان برنامه نویسی تثبیت شود.
پیش نیاز های اساسی دوره جامع برنامه نویسی جاوا
یکی از مهمترین نکاتی که قبل از هر دوره ای باید به آن توجه خاصی داشته باشید، پیش نیاز های اساسی و اصلی آن دوره است که با رعایت کردن این پیش نیاز ها در مسیر رشد و توسعه، باعث پیشروی و یادگیری بهتر مطالب جاری خواهد شد و به شما عزیزان کمک می کند تا درک عمیق تر و بهتری از مفاهیم جدید داشته باشید.
برای اینکه بتوانید در دوره آموزش رایگان جاوا شرکت کنید، پیش نیاز آنچنانی نیاز ندارید. دلیل آن این است که در این دوره قرار است تا به صورت مقدماتی تا پیشرفته تمام مباحث اصلی زبان برنامه نویسی کاتلین را مورد بحث قرار دهیم و با انجام مینی پروژه ها، مفاهیم اصلی را در ذهن شما تثبیت کنیم.
ما به شما پیشنهاد می کنیم تا قبل از شروع این دوره جذاب رایگان، مفاهیم اولیه برنامه نویسی اعم از (مهارت درک و حل مسئله، الگوریتم و فلوچارت) را به صورت دقیق فرا بگیرید تا بتوانید در این دوره بدرخشید. اگر به این مهارت ها هنوز مسلط نیستید و تا بحال برای آن ها آموزشی ندیده اید، اصلا نگران نباشید چون ما اینجا در آکادمی برنامه نویسی کدیاد، تا پایان مسیر در کنار شما هستیم و دوره ی آموزش رایگان الگوریتم و فلوچارت - پیش نیاز ورود به دنیای برنامه نویسی، را به شما عزیزان بسیار پیشنهاد می کنیم.
تمرکز اصلی ما در این دوره بر روی مفاهیم اصلی زبان برنامه نویسی جاوا به صورت جامع و کامل می باشد.
ویژگی های اصلی دوره آموزش رایگان جاوا
یک دوره آموزشی، با ویژگی های کاربردی اش، برای دانشجویان جذاب خواهد بود که در این دوره آموزشی از آکادمی برنامه نویسی کدیاد، شاهد ویژگی های جذاب و کاربردی برای دانشجویان عزیز هستیم. یکی از مهم ترین ویژگی های این دوره آموزشی ناب، قرارگیری آموزش های جامع و کاربردیست که دانشجویان دوره را از آموزش های دیگر و مکمل، بی نیاز خواهد کرد.
در کنار بهره مندی از آموزش جامع، کامل و قدم به قدم زبان برنامه نویسی جاوا، پشتیبانی دوره توسط مدرس یکی دیگر از ویژگی های جذاب و اصلی این دوره آموزشی رایگان است. دانشجویان به آسانی می توانند در طول دوره با مدرس، برای پرسیدن سوالات در مورد پروسه یادگیری در ارتباط باشند.
همه سعی و تلاش ما در این دوره آموزشی رایگان بر این باور بوده است تا پس از اتمام دوره بتوانید، به آسانی با این زبان برنامه نویسی منحصر به فرد اپلیکیشن های متنوع و جذابی را برای سیستم عامل اندروید خلق کنید.
سخن پایانی
با شرکت در دوره آموزش رایگان زبان برنامه نویسی جاوا آکادمی برنامه نویسی کدیاد، نخستین گام خود را در حوزه برنامه نویسی موبایل و طراحی اپلیکیشن های مختلف بردارید و رزومه خود را برای ورود به بازار کار در ایران و جهان با این زبان برنامه نویسی چند منظوره تکمیل تر کنید. همچنین با تسلط کافی و تخصصی به این زبان دوست داشتنی درآمد خوبی از طراحی اپلیکیشن های موبایل کسب کنید.
سرفصل های دوره
از صفر - برنامه نویسی چیست؟
نصب IntelliJ IDEA و اجرای اولین برنامه
انواع داده ای اولیه و غیر اولیه (primitive and non primitive)
نوع داده ای عدد صحیح (integers)
انواع داده ای اعشاری، منطقی بولین و کاراکتر
معرفی استرینگ ، لیست و شی
پیشنیاز های دوره چه چیزهایی هستند؟
- این دوره پیشنیازی ندارد
نظرات دانشجویان
مدرس دوره
ساسان صفری
از سال 1390 دردنیای برنامهنویسی غرق شدم و هر روز بیشتر به این باور رسیدم که این کار نه تنها شغل، که یه سبک زندگیه. به کد نویسی با زبانهای جاوا، کاتلین، سویفت و دارت علاقه زیادی دارم و تو این سالها، کلی پروژه داخلی و خارجی رو دست گرفتم و توسعه دادم. حتی استارت آپ ها و ایده های شخصی خودم رو هم تجربه کردم که تجارب . درسهای زیادی ازشون گرفتم.
چیزی که همیشه برام جذابتر از کدنویسی بوده، یادگیری و یاد دادنه. از همون ابتدا سعی کردم تجربههام رو با دیگران به اشتراک بذارم؛ چه با پادکست، چه با سخنرانیها و ورکشاپها که باعث شد بخشی از حرکت رو به جلو در کامیونیتی برنامهنویسی فارسی باشم.
برنامهنویسی برای من همیشه یه چالش بود که توش میتونستم مشکلات واقعی رو حل کنم و از هر پروژه یه درس جدید بگیرم. همیشه در حال یادگیری و خلق چیزهای جدیدم و هدفم اینه که با کدم به دنیای اطرافم تاثیر بذارم.
سوالات متداول
به زبان ساده، زبان برنامه نویسی جاوا، یک زبان شی گرا و قابل حمل است که به عنوان اولین و مهم ترین زبان برنامه نویسی توسعه اندروید هم شناخته می شود. برنامه نویسان و توسعه دهندگان بیشتر از این زبان برای توسعه اپلیکیشن های اندرویدی استفاده می کنند.
این زبان برنامه نویسی جذاب ویژگی های بسیار زیادی را در اختیار برنامه نویسان و توسعه دهندگان قرار می دهد. برخی از آن ها عبارت اند از (سادگی در توسعه، آسانی در یادگیری، قابل حمل بودن، مستقل از پلتفرم و…).
دوره آموزش رایگان و جامع جاوا، برای افرادی که دوست دارند تا به حوزه برنامه نویسی اندروید وارد شوند بسیار مناسب است. همچنین ما این دوره آموزشی رایگان را برای افرادی که علاقه مند به شروع برنامه نویسی در حوزه برنامه نویسی موبایل هستند بسیار پیشنهاد می کنیم.
بله، یکی از مهم ترین ویژگی های این دوره جذاب رایگان آکادمی کدیاد، آموزش مقدماتی تا پیشرفته زبان برنامه نویسی جاوا می باشد. دانشجوی دوره پس از اتمام مفاهیم اصلی این زبان قادر به استفاده و درک عمیقی از این زبان خواهند بود.
این دوره آموزشی رایگان پیش نیاز آنچنانی ندارد و دلیل آن آموزش مقدماتی تا پیشرفته این زبان برنامه نویسی فوق العاده می باشد. اما برای اینکه بتوانید مفاهیم اصلی این زبان را زودتر از دیگران فرا بگیرید و آن ها را درک کنید، ما به شما در ابتدا، شرکت در دوره آموزش رایگان الگوریتم و فلوچارت - پیش نیاز ورود به دنیای برنامه نویسی آکادمی کدیاد را پیشنهاد می کنیم.